Terrassa assessories

Anàlisi diagnòstica empresarial

Estudi d'empreses a Terrassa

Som especialistes en la valoració general de l'estratègia empresarial de la seva companyia.

anàlisi diagnòstica empresarial a Santa Perpètua de MogodaUn dels serveis més destacats de la nostra consultoria i assessoria és el centrat en l'anàlisi empresarial a Terrassa. Aquest estudi, completament reservat, consisteix en una revisió metòdica de les àrees que comprenen l'empresa, el seu entorn, els recursos objectius, humans i l'estructura financera, productiva i comercial, entre unes altres.

L'estudi que fem de les empreses sol començar amb una valoració general de l'estratègia empresarial i una revisió de tots els aspectes jurídics i fiscals que envolten a la companyia. Posteriorment avaluem que l'empresa tingui una estructura humana funcional i revisem l'àrea comercial i de màrqueting. A més a més, l' anàlisi empresarial que realitzem a Corcoy Vidal Consultors inclou un estudi de la situació econòmic-financer de l'empresa, la revisió de l'administració general, comptabilitat i logística i gestió d'estocs. La valoració dels sistemes informàtics i la viabilitat de la implantació dels sistemes de qualitat (Normes ISO) són uns altres dels serveis que prestem.

 

 

¿Quins són els nostres objectius?

anàlisi d'empresa a Santa Perpètua de MogodaL'objectiu principal del nostre anàlisi empresarial a Terrassa és l'estudi de la situació actual de l'empresa en termes generals analitzant, una per una, les diferents àrees que comprèn la seva companyia. En trets generals, ens hem imposat les següents metes:

  • Avaluar els punts forts i febles detectats
  • Diagnosticar el punt de qualitat de l'empresa
  • Donar una opinió sobre la situació trobada
  • Diagnosticar les causes dels problemes trobats
  • Proposar alternatives de solució real o mètodes correctors
  • Valorar els programes alternatius d'aplicació, per corregir les deficiències trobades

 

Corcoy Vidal Consultores

  Cardaire, 32 - Local,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 560 62 53

  93 688 64 73

Cercador