Terrassa assessories

Consultoria a Terrassa

Som els seus consultors i assessors de confiança

Especialistes en consultoria, assessoria i anàlisi empresarial

Necessita ajuda amb l'economia de la seva empresa? Vol que mans professionals l'ajudin amb la gestió del seu negoci? Està buscant assessorament jurídic? A Corcoy Vidal Consultors oferim uns serveis molt variats, que donen resposta a aquestes i altres preguntes. Vingui a veure'ns o truqui'ns per telèfon i el nostre equip de professionals es posarà a treballar immediatament.

Som una empresa de consulting empresarial, creada per un grup de persones amb un bagatge professional de més de tres dècades al sector. Som especialistes en la gestió i organització d'empreses i, per aquesta raó, l'ajudem amb tots els tràmits que pugui necessitar, tant laborals i fiscals com a comptables i jurídics. Tots els serveis que oferim són personalitzats, per la qual cosa vostè contractarà i abonarà els serveis que exclusivament necessiti.

La metodologia de treball que seguim a la nostra consultoria a Terrassa està basada en la R.P.N. (Re-enginyeria de Processos de Negoci), la qual cosa ens permet obtenir una solució a mida per les necessitats de tots els nostres clients. Busquem l'excel•lència en tots els nostres serveis i àrees d'actuació: management, administració, comercial, màrqueting, compres i logística, qualitat, producció, exportació fiscal i laboral.

consultorías en Santa Perpètua de Mogoda

ÀREES D'ACTIVITAT DECORCOY VIDAL CONSULTORS

Assessoria laboral - Assessoria fiscal - Assessoria comptable
Assessoria jurídica - Consultoria - Re-enginyeria

Corcoy Vidal Consultores

  Cardaire, 32 - Local,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 560 62 53

  93 688 64 73

Cercador