Terrassa assessories

Empresa

análisis diagnóstico empresarial en Santa Perpètua de Mogoda

Anàlisi diagnòstica empresarial

L'estudi que fem de les empreses sol començar amb una valoració general de l'estratègia empresarial i una revisió de tots els aspectes jurídics i fiscals que envolten a la companyia. Posteriorment avaluem que l'empresa tingui una estructura humana funcional i revisem l'àrea comercial i de màrqueting. A més a més, l'anàlisi empresarial que realitzem a Corcoy Vidal Consultors inclou un estudi de la situació econòmic-financer de l'empresa, la revisió de l'administració general, comptabilitat i logística i gestió d'estocs.

 

consultorías en Santa Perpètua de Mogoda

Consultoria a Terrassa

Necessita ajuda amb l'economia de la seva empresa? Vol que mans professionals l'ajudin en la gestió del seu negoci? Està buscant assessorament jurídic? A Corcoy Vidal Consultors oferim uns serveis molt variats, que donen resposta a aquestes i altres preguntes. Vingui a veure'ns o truqui'ns per telèfon i el nostre equip de professionals es posarà a treballar immediatament.

som una empresa de consulting empresarial, creada per un grup de persones amb un bagatge professional de més de tres dècades al sector. Som especialistes en la gestió i organització d'empreses i, per aquesta raó, l'ajudem amb tots els tràmits que pugui necessitar, tant laborals i fiscals com a comptables i jurídics. Tots els serveis que oferim són personalitzats, per la qual cosa vostè contractarà i abonarà els serveis que exclusivament necessiti.

 

Corcoy Vidal Consultores

  Cardaire, 32 - Local,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 560 62 53

  93 688 64 73

Cercador