Terrassa assessories

Lloguer de directius

Especialistes en la gestió de la direcció empresarial

Lloguem comandaments directius per qualsevol tipus d'empresa

lloguer de directius a Santa Perpètua de MogodaUn dels serveis més nous que hem incorporat és el centrat en el lloguer de directius a Terrassa per tota la cadena de comandament. Davant la incertesa dels temps actuals, on l'empresa ha de ser capaç d'adaptar-se ràpidament als continus canvis, és vital flexibilitzar al màxim tots els nivells de l'empresa.

Fins ara s'havia posat èmfasi a flexibilitzar la plantilla per augmentar la productivitat i reduir els costos, però amb l'experiència que la majoria de llocs directius no necessiten una dedicació a temps total. Doncs bé, ara també ha arribat l'hora de flexibilitzar els llocs directius.

El 'Head renting' o lloguer de directius es presenta com una nova modalitat de direcció empresarial, que consisteix a concertar amb una empresa externa com Corcoy Vidal Consultorsun servei de lloguer d'un directiu a dedicació parcial per temps indefinit, podent cancel•lar el servei o canviar a l'executiu a voluntat.

SERVEIS DE HEAD RENTING

A Corcoy Vidal Consultores hem dissenyat tres modalitats concretes enfocades a l'increment de l'eficàcia i la rendibilitat de l'adreça de les empreses.

  • 1.- Head-sharing
    Funció directiva d'adreça compartida en pimes per cobrir llocs d'adreça: financer, comercial, màrqueting, producció, logística, compres, exportació, IT, RRHH, gerents i consellers.
  • 2.- Junior-mentoring
    Funció tutorial a directius junior, on un experimentat executiu sènior a temps parcial complementa a un executiu junior recentment promocionat.
  • 3.- Interim-management
    Funció executiva resolutiva en projectes complexos, aplicada davant necessitats puntuals de talent executiu especialitzat extern.

El lloguer de directius té múltiples avantatges, entre les quals destaca el fet de poder adquirir directament el talent del directiu sense haver d'augmentar la plantilla i que es tracta d'un servei empresarial sense nòmina ni costos socials.

Corcoy Vidal Consultores

  Cardaire, 32 - Local,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  93 560 62 53

  93 688 64 73

Cercador